[contact-form-7 id="5994" title="הרשמה לרשימת תפוצה"]
תקופת החופשות יכולה להוביל לסכסוכי משמורת גילוי גמישות, התחשבות ברצוןהילדים, התייעצות עם עובדיםסוציאליים ועודיכולים לעזור לכם לצלוח את החגים בשלום
עו״ד רות דיין-וולפנר בשיחה על גירושין ומדוע קארמה איז-א-ביץ בתוכנית רק דברים טובים עם בילי בסרגליק, רדיו קול רמת השרון 103.6FM.
בשנים האחרונות חל שינוי באופן החשיבה של בני השלושים והארבעים בישראל. מה שהיה פעם נחלתם של בני הגיל השלישי או צעירי האלפיון העליון, כיום יותר ויותר אנשים משקיעים זמן
לא פעם בית משפט דוחה תביעה שלנו, או מקבל החלטה שמאכזבת אותנו ועולה האפשרות להגיש ערעור. האם באמת כדאי לערער לבית המשפט? מתי הכי נכון לערער ומה חשוב לדעת.
ישראלית המתגוררת עם בעלה בחו״ל ומנהלת נגדו הליכי גירושים, עתרה לבג״ץ נגד הקביעה שבית הדין הרבני בתל אביב ידון בהליכי הגירושין ואילו בית דין רבני בחו״ל ידון בכתובה.